Sative Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 2 godziny temu, Przemek napisał: Mam nadzieje, że serwer wytrzyma natężenie ruchu na forum. a ja nawet nie mam meritoriousa na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Czemu forum nie na Bartosz BB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Ja za to mam pytanie dlaczemu nie ma "podpisów" czy też tzw. sygnatur. Jak już jedziemy po sentymentach, to dajcie to. Pal licho już sam wygląd forum. Ale przynajmniej jest względnie czytelnie i funkcjonalnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KimiorV Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 16 minut temu, Doredh napisał: Ja za to mam pytanie dlaczemu nie ma "podpisów" czy też tzw. sygnatur. Jak już jedziemy po sentymentach, to dajcie to. Pal licho już sam wygląd forum. Ale przynajmniej jest względnie czytelnie i funkcjonalnie Zgadzam się, gdzie są podpisy. Nie mogę sobie teraz wrzucić swojej uber sygnatury klanowej. 🥱 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Niee... Sygnatura klanowa jest niemodna. Trzeba wrzucić jakiś epicki tekst, np "mój honor to moje życie" albo coś w tym stylu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KimiorV Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 1 minutę temu, Doredh napisał: Niee... Sygnatura klanowa jest niemodna. Trzeba wrzucić jakiś epicki tekst, np "mój honor to moje życie" albo coś w tym stylu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Widzę, że się rozumiemy. Cieszy mnie to niezmiernie 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KimiorV Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 (edited) 17 godzin temu, Doredh napisał: Widzę, że się rozumiemy. Cieszy mnie to niezmiernie 😉 Rok 2023, a ja nabijam posty na pusty forum. Test. Test. Edited May 23, 2023 by KimiorV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 To właśnie robi z ludźmi zbyt długie przebywanie na platformie Gothica. Chociaż zawsze mogłeś skończyć gorzej, np jak taki finczer 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskrowy Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 17 godzin temu, Doredh napisał: Ja za to mam pytanie dlaczemu nie ma "podpisów" czy też tzw. sygnatur. Jak już jedziemy po sentymentach, to dajcie to. Pal licho już sam wygląd forum. Ale przynajmniej jest względnie czytelnie i funkcjonalnie 16 godzin temu, KimiorV napisał: Zgadzam się, gdzie są podpisy. Nie mogę sobie teraz wrzucić swojej uber sygnatury klanowej. 🥱 Włączyłem możliwość ustawiania sygnatur, korzystajcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Pusto na tym forum jakby albatros zatrzepotał skrzydłami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Wszyscy się boją potężnego zz, dlatego unikają ich terytorium 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) To że liczba członków w zż zmalała nie spowodowało, że niema ludzi do umycia brudnej ręki Edited May 23, 2023 by Leo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 No to mam nadzieję, że wykażecie się na lidze. Co prawda wystawimy na Was rezerwy, żeby mieć wymówkę, ale wiesz, jeśli tylko będziecie szczęśliwi z takiej wygranej, to spróbuję Wam to załatwić misiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Patrząc na waszą skuteczność, to chyba zawsze wystawiacie rezerwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Wykazałbym Ci błędne rozumowanie patrząc na turnieje Eskatonu, ale nieważne co napiszę, Ty i tak będziesz wiedział lepiej, więc szkoda się produkować 😉 Mimo wszystko, CR wciąż jest w topce najbardziej utytułowanych klanów w historii multiplayerów gothica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Top które miejsce ma CR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 (edited) Śmiem twierdzić, że top3 mamy. Nie wiem ile turniejów Wy wygraliście albo Espadre. Bo do BA to jasnym jest, że nikt nie ma podjazdu pod względem wyników turniejowych. Was umieściłbym za całokształt na skromnym 2 miejscu w tym zestawieniu, bo pewnie mielibyście więcej podiów od CR, czy jakby wyciągnąć średnią ze wszystkich takich, to pewnie też bylibyście wyżej. Zależy jak układać taką topkę i co brałoby się pod uwagę. EDIT: w sumie sprawiedliwie byłoby uznanie nas za drugi najlepszy klan. Chyba nawet BA nie miała takiego roku jak 2012 w wykonaniu CR Edited May 24, 2023 by Doredh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KimiorV Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 BA wygrywa praktycznie wszystko, proszę się rozejść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Prawie wszystko lub jak wolisz, niemal wszystko. To jest niewielka, ale jednak istniejąca różnica 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KimiorV Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Jeden przegrany event na 5 lat = prawie wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Jeśli mamy być precyzyjni i dokładni, to tak. Zresztą nie zapominajmy, że to wszystko zawdzięczacie mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Podobnie jak zawdzięczamy aktywność tego forum albatrosowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doredh Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 No widzisz, tak niedoceniacie CR, a bez nas to wszystko dawno zdechłoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 O proszę, "worowisko" powróciło ;) :) to co, nocna "akcja wór", a potem rano banany na forum? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts