Jump to content

Karczma pod "Rudą rozdartą dziewicą"

EfreN
 Share

Recommended Posts

16 minut temu, Doredh napisał:

Ja za to mam pytanie dlaczemu nie ma "podpisów" czy też tzw. sygnatur. Jak już jedziemy po sentymentach, to dajcie to. Pal licho już sam wygląd forum. Ale przynajmniej jest względnie czytelnie i funkcjonalnie

Zgadzam się, gdzie są podpisy. Nie mogę sobie teraz wrzucić swojej uber sygnatury klanowej. 🥱

17 godzin temu, Doredh napisał:

Ja za to mam pytanie dlaczemu nie ma "podpisów" czy też tzw. sygnatur. Jak już jedziemy po sentymentach, to dajcie to. Pal licho już sam wygląd forum. Ale przynajmniej jest względnie czytelnie i funkcjonalnie

16 godzin temu, KimiorV napisał:

Zgadzam się, gdzie są podpisy. Nie mogę sobie teraz wrzucić swojej uber sygnatury klanowej. 🥱

Włączyłem możliwość ustawiania sygnatur, korzystajcie.

Wykazałbym Ci błędne rozumowanie patrząc na turnieje Eskatonu, ale nieważne co napiszę, Ty i tak będziesz wiedział lepiej, więc szkoda się produkować 😉 Mimo wszystko, CR wciąż jest w topce najbardziej utytułowanych klanów w historii multiplayerów gothica

spacer.png

Śmiem twierdzić, że top3 mamy. Nie wiem ile turniejów Wy wygraliście albo Espadre. Bo do BA to jasnym jest, że nikt nie ma podjazdu pod względem wyników turniejowych. Was umieściłbym za całokształt na skromnym 2 miejscu w tym zestawieniu, bo pewnie mielibyście więcej podiów od CR, czy jakby wyciągnąć średnią ze wszystkich takich, to pewnie też bylibyście wyżej. Zależy jak układać taką topkę i co brałoby się pod uwagę.
EDIT: w sumie sprawiedliwie byłoby uznanie nas za drugi najlepszy klan. Chyba nawet BA nie miała takiego roku jak 2012 w wykonaniu CR

Edited by Doredh

spacer.png